آزمون OET چیست؟

شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا

آزمـون OET صد در صد تضمینی 

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون OET چیست؟ آزمون OET یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی است که توسط دانشگاه کمبریج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و سلامت برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی داوطلبان که از متخصصین کادر درمان هستند، برگزار می شود.

آزمون OET

آزمون OET یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی است که توسط دانشگاه کمبریج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشکی برگزار می شود. مدرک این آزمون مورد قبول کشورهای بسیاری از جمله انگلیس، استرالیا، آمریکا، نیوزیلند، کانادا، امارات و غیره است. آزمون OET ویژه مهاجرت کادر درمان از جمله پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران به یکی از کشورهای انگلیسی زبان است.

کارکنان حوزه سلامت که قصد دارند به کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، باید در آزمون زبان OET شرکت کنند تا با کسب نمره قابل قبول در این آزمون، مهارت زبان خود را در زمینه ی کاری و تخصص خود برای تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات کنند. مدرک این آزمون با نمره ی بالا یکی از مهمترین مدارک برای دریافت پیشنهاد کار از سوی کارفرما و اخذ مجوز کار و مهاجرت شغلی پزشکان و سایر کارکنان کادر درمان بشمار می رود.

برای دریافت بهترین راهکارها برای کسب نمره بالا در آزمون OET تضمینی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

کدام تخصص ها می توانند در آزمون OET شرکت کنند؟

مشاغل حوزه درمان که به آزمون OET نیاز دارند، شامل 12 تخصص است که عبارتند از:

  1. OET پزشکی
  2. OET دندانپزشکی
  3. OET پرستاری
  4. OET کاردرمانی
  5. OET گفتار درمانی
  6. OET اپتومتری (بینایی سنجی)
  7. OET رادیوگرافی
  8. OET فیزیوتراپی
  9. OET رژیم درمانی (تغذیه)
  10. OET داروسازی
  11. OET پاپزشکی (OET Podiatry)
  12. OET دامپزشکی
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

اگر پرستار هستید و تصمیم دارید برای مهاجرت شغلی پرستاران به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند استرالیا، نیوزیلند و غیره در آزمون OET تضمینی شرکت کنید، برای دریافت کاملترین راهنمایی و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون OET پرستاری با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیرید.

نحوه برگزاری آزمون OET

انواع آزمون OET از نظر نحوه برگزاری عبارتند از:

  • آزمون OET کاغذی: این آزمون به صورت کتبی (کاغذی) و با حضور در مراکز برگزار کننده آزمون OET برگزار می شود.
  • آزمون OET کامپیوتری: این آزمون مبتنی بر کامپیوتر است و برای شرکت در آزمون باید به یکی از مراکز برگزار کننده OET مراجعه کنید. در OET کامپیوتری در روز آزمون بخش اسپیکینگ گرفته نمی شود و برای این قسمت بعدا به صورت آنلاین در فضای Zoom تست خواهد شد.
  • آزمون OET هوم ادیشن: OET خانگی از سال 2023 ارائه شده است و به صورت آنلاین برگزار می شود و برای شرکت در OET خانگی نیازی به حضور در مراکز برگزار کننده OET نمی باشد و شما می توانید با دسترسی به پلتفرم زوم و سایر تجهیزات لازم از جمله اینترنت پر سرعت در هر مکانی مانند خانه در آزمون OET هوم ادیشن شرکت کنید. در حال حاضر OET خانگی تنها برای تخصص های پزشکی و پرستاری در دسترس است.

ساختار آزمون OET

همان طور که گفته شد، آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشکی برای متقاضیان مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان برگزار می شود و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است.

ساختار آزمون OET و بخش های مختلف آن برای تمام تخصص ها یکسان است و مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی مانند آزمون دولینگو، آیلتس، تافل و غیره شامل چهار بخش است که مهارت های اصلی زبان انگلیسی یعنی خواندن (درک مطلب)، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن مورد ارزیابی قرار می دهد.

بخش های مختلف آزمون OET عبارتند از:

  • بخش درک مطلب یا ریدینگ (Reading)
  • بخش شنیداری یا لیسنینگ (Listening)
  • بخش گفتاری یا اسپیکینگ (Speaking)
  • بخش نوشتاری یا رایتینگ (Writing)
آزمـون OET تضمینی - شرکت مهاجرتی هومان ویزا

یکی از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص تفاوت آزمون OET در تخصص های مختلف است. آزمون OET در تخصص های مختلف چه تفاوتی با هم دارند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت، سوالات آزمون در بخش های ریدینگ و لیسنینگ برای تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش های اسپیکنیگ و رایتینگ سوالات برای هر یک از تخصص ها جداگانه طراحی شده است به یعنی به طور مثال سوالات آزمون OET گفتار درمانی با سوالات آزمون OET متخصصین تغذیه (رژیم درمانی) و OET رادیوگرافی متفاوت است.

همچنین هیچ تفاوتی در نحوه ثبت نام، هزینه، مدت اعتبار مدرک آزمون و… در تخصص های مختلف و انواع آزمون OET وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: آزمون OET متخصصین تغذیه

ریدینگ آزمون OET

بخش درک مطلب ریدینگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقیقه فرصت دارند به سوالات این بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درک مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومی است و سوالات این بخش برای تمام داوطلبان در هر 12 تخصص‌ علوم پزشکی مشترک هستند.

داوطلبان بخش ریدینگ یا درک مطلب آزمون OET را در دو بخش انجام می‌ دهند. ابتدا دفترچه متن و دفترچه سوالات بخش A به داوطلبان داده می‌ شود. وقتی زمان 15 دقیقه بخش A تمام شد، دفترچه ‌ها گرفته می ‌شود و دفترچه بخش ‌های B و C به داوطلبان داده می شود و مدت زمان انجام این دو بخش 45 دقیقه است. دستورالعمل هر بخش در برگه سوال داده شده و اطلاعاتی در مورد موضوع، متن و کاری که باید داوطلبان انجام دهند به آنها داده می شود.

بخش های ریدینگ آزمون OET

  • بخش Aداوطلب باید در این بخش چهار متن کوتاه را بخواند و با توجه به آنها به 20 سوال در مدت 15 دقیقه پاسخ بدهد، سوالات این قسمت شامل سوالات جای خالی،‌ سوالات ربطی، و پاسخ کوتاه می باشد.
  • بخش Bداوطلب باید 6 متن کوتاه را بخواند و برای هر متن به یک سوال پاسخ دهد و در مجموع در این بخش باید به 6 سوال پاسخ دهد.
  • بخشC: در بخش سوم داوطلب دو متن 800 کلمه ای را می خواند و برای هر متن به 8 سوال چهار گزینه ای و در مجموع به 16 سوال در این بخش پاسخ می دهد. مدت زمان انجام بخش B و C جمعا 45 دقیقه است.

از مهمترین نکات ریدینگ آزمون OET می توان به یادگیری مهارت های Skimming و Scanning و گسترش دایره لغات انگلیسی، تمرین کردن با ساعت برای مدیریت زمان، استفاده از منابع مختلف مانند کتاب ها و منابع آنلاین و… اشاره کرد.

لیسنینگ آزمون OET

بخش شنیداری یا لیسنینگ آزمون OET شامل سه بخش و 42 سوال است و مدت زمان پاسخگویی به هر سه بخش در مجموع 40 دقیقه است. در بخش شنیداری فایل های صوتی با موضوعات پزشکی و درمانی پخش می شود و داوطلبان باید به فایل های صوتی با دقت گوش دهند و با توجه به آنچه شنیده اند، به سوالات در بخش های مختلف پاسخ دهند. هر فایل صوتی فقط یک بار پخش می شود و داوطلب باید بتواند در حین گوش دادن به فایل ها جواب ها را بنویسد.

  • بخش A: در این بخش داوطلبان به دو فایل صوتی که شامل دو مشاوره ی 5 دقیقه ای است، گوش می دهند و پس از آن با توجه به فایل ها به 24 سوال پاسخ می دهند.
  • بخش Bداوطلبان در این بخش به 6 فایل صوتی که خلاصه ی مکالمات هستند، گوش می دهند و سپس با توجه به فایل ها به 6 سوال پاسخ می دهند.
  • بخش Cدر بخش C داوطلبان به دو فایل صوتی گوش می دهند و سپس به 12 سوال با توجه به آنچه شنیده اند پاسخ می دهند.

در نمره دهی به آزمون OET در بخش لیسنینگ، پاسخ ها مطابق با ملاک های تعیین شده توسط طراحان سوالات، بررسی و با توجه به صحت ارائه اطلاعات لازم توسط داوطلب نمره دهی می شود.

نحوه پاسخ دادن به سوالات لیسنینگ در دفترچه

در قسمت A، جواب های خود را مستقیماً روی خطوط ارائه شده برای دو پاسخ در دفترچه سوال بنویسید. طول خط باید برای نوشتن پاسخ صحیح کافی باشد. بخش‌ های B و C دارای علامت‌گذاری کامپیوتری هستند، بنابراین حتما هنگام وارد کردن جواب های خود، دستورالعمل‌ های صفحه اول دفترچه را دنبال کنید. شما باید دایره ای را که شامل پاسخ A،B  یا C انتخابی خود است با استفاده از مداد پر کنید. کل دایره از جمله حرف را با مداد سایه بزنید تا به وضوح توسط کامپیوتر خوانده شود. اگر می خواهید پاسخ خود را تغییر دهید، آن را پاک کنید و دایره پاسخی را که اکنون می خواهید انتخاب کنید پر کنید.

اگر می خواهید به سوالات این بخش با موفقیت پاسخ بدهید باید به مهمترین نکات لیسنینگ آزمون OET که شامل افزایش دقت شنیداری، گوش دادن روزانه به انگلیسی، مطالعه منابع لیسنینگ، شرکت در آزمون آزمایشی OET (ماک OET)، شرکت در کلاس های آمادگی OET و… است در تمرینات خود توجه کنید.

اسپیکینگ آزمون OET

داوطلبان برای انجام بخش گفتاری یا اسپیکینگ آزمون OET، برای پاسخ دادن به سوالات 30 دقیقه فرصت دارند. سوالات اسپیکینگ OET برای هر یک از 12 تخصص به طور خاص طراحی شده است.

پاسخ دادن به سوالات اسپیکینگ به این صورت است که داوطلب باید نقش تخصص خود را به عنوان پزشک، پرستار و غیره در مقابل ممتحن اجرا کند. نقش ها یک به یک به داوطلب معرفی می شود و او باید در مدت زمان 5 دقیقه نقش مورد نظر را ایفا کند. در این بخش صدای داوطلب هنگام صحبت کردن ضبط می شود و براساس معیارهایی مانند روان صحبت کردن، قابل فهم بودن، استفاده ی مناسب از اصطلاحات و گرامر، نمره ی وی تعیین می شود.

کارت نقش (role-play card) در اسپیکینگ OET

داوطلب قبل از ایفای هر نقش 2 تا 3 دقیقه فرصت دارد تا کارت نقش را مطالعه کند و آماده شود. هر دو کارت نقش شبیه هم هستند. بالای کارت اطلاعاتی در مورد مکانی نوشته شده است که گفتگو در آنجا انجام می شود. همچنین داوطلب می تواند نکاتی را روی کارت یادداشت کند.

کارت نقش(role-play card) ، شرایط و کاری که داوطلب باید انجام دهد را توضیح می دهد. داوطلب می تواند پیش از شروع مکالمه اگر سوالی در مورد محتوا یا چگونگی اجرای نقش دارد بپرسد.

در پاراگراف بالایی اطلاعات پیشینه ای و شرایط بیمار نوشته شده است. مشخص خواهد شد که نقش مقابل شما خود بیمار است یا شخصی که از طرف او صحبت می کند مانند همراه بیمار. نیمه پایینی کارت شامل اطلاعاتی است که برای داوطلب مشخص می کند، در چه راستایی به مکالمه بپردازد. هر کارت نقش حدودا 100 تا 150 کلمه دارد و مدت زمان انجام مکالمه حدودا 5 دقیقه است.

تمرکز روی لحن و کلام، کوتاه و دقیق صحبت کردن، ضبط کردن صدا در حین تمرین گفتاری، مطالعه منابع مختلف اسپیکنیگ و… از جمله مهمترین نکات اسپیکینگ آزمون OET است که به شما در تقویت مهارت گفتاری و کسب نمره بالا کمک بسزایی می کند.

رایتینگ آزمون OET

در بخش نوشتاری آزمون OET که مانند بخش گفتاری برای هر یک از 12 تخصص علوم پزشکی جداگانه طراحی می شود. در این بخش داوطلب باید متنی را در قالب یک نامه در مدت 45 دقیقه بنویسد. همچنین او می تواند متن خود را در قالب پاسخ کتبی به یک شکایت یا انتقاد در زمینه تخصصی خود بنویسد.

نحوه ی نوشتن رایتینگ OET به این صورت است که اغلب متن ها از 2 یا 3 پاراگراف تشکیل شده است که بین مقدمه و نتیجه قرار دارند. هر یک از پاراگراف ها باید یک ایده اصلی داشته باشد همچنین جملات پاراگراف ها باید با ایده اصلی مرتبط باشند. و تعداد کلمات 180 تا 200 کلمه باشد.

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

در خصوص نمره دهی در بخش رایتینگ، باید گفت، پاسخ های داوطلبان در این بخش توسط دو اگزمینر OET بررسی و براساس معیارهای نوشتاری مانند هدف، محتوا، انسجام متن، شیوه ی نوشتار، سازماندهی و ساختار زبانی از لحاظ واژگان و گرامر مورد ارزیابی قرار می گیرد و نمره ای از 1 تا 6 داده می شود. هیچ یک از اگزمینرهای OET از نمره ی اگزمینر دیگر، اطلاعی ندارد. سپس نرم افزار FACETS   تحلیلی چند جانبه در مورد نمرات خام داوطلبان صورت داده و نمره ی آن دسته از اگزمینرها که با توجه به الگوی رفتاری جمع آوری شده از آنها، در طول روند تصحیح بیش از حد سختگیر بوده اند یا انعطاف نشان داده اند را تغییر می دهد. در صورت عدم تناسب نمره ی به دست آمده توسط نرم افزار، اگزمینر سومی رایتینگ مورد نظر را بررسی می کند و نرم افزار، نمره ی اگزمینر سوم را دوباره مورد تحلیل قرار می دهد تا تناسب آن را ارزیابی کند.

گسترش دایره لغات انگلیسی، یادگیری املای صحیح کلمات، استفاده از صحیح از حروف بزرگ، خواندن متون انگلیسی، رعایت نکات گرامر و علائم نگارشی، رعایت تعداد کلمات نوشتار، مطالعه منابع رایتینگ OET و…. از جمله مهمترین نکات رایتینگ آزمون OET برای کسب نمره بالا در این بخش است.

نمره ‌دهی به آزمون OET

تا آگوست سال 2018، نمرات آزمون او ای تی داوطلبان به صورت A تا E مشخص می ‌شد، اما پس از این تاریخ نمره دهی به آزمون OET تغییر کرده است و در حال حاضر به داوطلبان نمره‌ ای از 0 تا 500 داده می ‌شود.

نمره‌ دهی و سطح بندی آزمون OET در هر یک از چهار بخش آزمون به صورت زیر می ‌باشد:

  • سطح A نمره 450 تا 500: داوطلب سطح بالایی از مهارت در زبان انگلیسی دارد و توانایی برقراری ارتباط روان و دقیق دارد و گفتار نوشتاری یا شفاهی را به راحتی درک می‌ کند.

  • سطح B نمره 350 تا 440: داوطلب توانایی برقراری ارتباط موثر را دارد، اما برخی از اشتباهات وجود دارد که مانع از برقراری ارتباط نمی ‌شود.

  • سطح C+ نمره 300 تا 340: داوطلب توانایی برقراری ارتباط مناسب را با وجود اشتباهاتی که گاهی رخ می‌ دهد را دارد.
  • سطح C نمره 200 تا 290: داوطلب توانایی درک ورودی استاندارد را دارد، اما ممکن است نیاز به توضیح در زبان سطح بالاتر داشته باشد.
  • سطح D نمره 100 تا 190: داوطلب توانایی تعامل و درک وظایف ساده و معمول را دارد، اما ممکن است نیاز به توضیح داشته باشد و اشتباهاتی رخ می ‌دهد که موجب ایجاد ضعف در ارتباط می ‌شود.
  • سطح E نمره 0 تا 90: داوطلب توانایی درک عبارات آشنا و اساسی را دارد و در صورتی می ‌تواند ارتباط داشته باشد که طرف مقابل آماده شفاف سازی اطلاعات باشد.

مسلم است هر چه نمره داوطلب در آزمون OET بیشتر باشد، شانس بیشتری برای اخذ مجوز کار و ویزای کاری در حوزه سلامت خواهد داشت.

نمره خوب در آزمون OET چند است؟

نتایج آزمون OET مانند آزمون تافل و آیلتس نمره رد یا قبولی ندارد و همان طور که گفته شد، داوطلبان نمره ای از 0 تا 500 کسب می کنند و نمره قابل قبول از سوی مرکز درخواست کننده تعیین می شود. اما به طور کلی نمره ی 350 (نمره B) نمره خوبی محسوب می شود و بیشتر مراکز درمانی از متقاضیان نمره ی 350 و بالاتر را درخواست می کنند، بنابراین داوطلبان باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا بتوانند در آزمون OET حداقل نمره 350 را کسب کنند. با توجه به اهمیت نمره آزمون OET برای دریافت پیشنهاد کار و مجوز کار در حوزه ی سلامت، باید گفت هر چه متقاضی نمره بالاتری در آزمون OET داشته باشد، شانس بیشتری برای دریافت پیشنهاد کار خواهد داشت.

زمان اعلام نتایج آزمون OET

زمان اعلام نتایج آزمون OET تقریبا 15 روز کاری پس از شرکت در آزمون است و نتایج آزمون از طریق صفحه شخصی ایجاد شده در سایت رسمی OET در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد. همچنین تا 72 ساعت پس از اعلام نتایج آزمون OET در صورتی که فکر می کنید نمره دهی به آزمون OET صحیح و عادلانه انجام نشده است، می توانید به نتیجه ی آزمون اعتراض کنید و درخواست خود را برای ارزیابی مجدد ثبت کنید. البته به دلیل اینکه که برای ارزیابی و تصحیح پاسخ ها از دستورالعمل های دقیق ارزیابی برای اطمینان از صحت نتایج پیروی می شود، امکان تغییر نمره پس از اعتراض کم است و ممکن است نمره شما پس از بازبینی تغییر نکند.

اعتراض به نمره OET دارای هزینه ای است و متقاضی باید برای ثبت اعتراض خود هزینه آن را که برای OET کامپیوتری 120 دلار و برای OET کاغذی 95 دلار است.

مدت اعتبار مدرک آزمون OET

اعتبار مدرک آزمون OET در هر 12 تخصص و هر 3 نسخه ی آن (کاغذی، کامپیوتری، هوم ادیشن) به مدت 2 سال است و پس از پایان 2 سال اعتبار آن منقضی می شود و در صورت نیاز به مدرک OET متقاضی باید مجددا در آزمون شرکت کند و مدرک جدیدی دریافت کند و از نظر مدت اعتبار مدرک OET هیچ تفاوتی در انواع آزمون OET وجود ندارد.

بهتره از تجربه و تخصص کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای مهاجرت شغلی کادر درمان به کشورهای پیشرفته استفاده کنید تا بدونید کدام کشورها برای مهاجرت کاری ایرانیان در حوزه سلامت بهتر است، کارشناسان حتما شما را برای انتخاب بهترین کشور راهنمایی می‌ کنند.

معادل نمره آزمون OET با آیلتس

آزمون آیلتس یکی از معتبرترین آزمون ‌های زبان انگلیسی در سراسر دنیا است که مدرک آن مورد قبول دانشگاه‌ ها، سازمان‌ ها و مراکز علمی است و بسیاری از کشورها مدرک این آزمون را معتبر می ‌دانند، از این رو بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی، شغلی و غیره را به یکی از کشورهای انگلیسی زبان دارند، باید مدرک آیلتس با نمره قابل قبول را برای اپلای و یا برای اخذ ویزا به اداره مهاجرت ارائه نمایند. بنابراین معادل نمره آزمون OET نسبت به آزمون آیلتس را مقایسه می‌ کنیم.

جدول تبدیل نمره آزمون OET به آیلتس

نمره OET

نمره آیلتس

450-500

8-8.5-9

350-440

7-7.5

200-340

5.5-6-6.5

100-190

4-4.5-5

0-90

0-4

ثبت نام در آزمون OET

مهلت ثبت نام و رزرو آزمون OET، ده روز قبل از تاریخ برگزاری آزمون و در ساعت 11:59 بعدازظهر به وقت گرینویچ بسته می شود.

مراحل ثبت نام و رزرو آزمون OET به ترتیب زیر می باشد:

  • ابتدا به سایت مربوط به ثبت نام آزمون OET مراجعه کنید. (داوطلب باید یک حساب ورود بهMY OET جهت رزرو آزمون ایجاد کند.)
  • اطلاعات هویتی و آدرس و پسورد خود برای ورود به سایت را وارد کنید.
  • منطقه و کشور برگزاری آزمون او ای تی را انتخاب کنید.
  • زمان و مکان آزمون OET خود را انتخاب کنید.
  • تخصص مورد نظر خود مانند آزمون OET پاپزشکی، پرستاری و غیره را انتخاب کنید.
  • اطلاعات خواسته شده را مجددا وارد کرده و عکس پرسنلی را با فرمت مناسب بارگزاری نمایید.
  • هزینه ی ثبت نام آزمون OET را پرداخت کنید.
اینستاگرام شرکت مهاجرتی هومان ویزا

برای ثبت نام آزمون OET باید توجه کنید، 12 حرفه‌ی درمانی در هر مکان و تاریخی موجود نیست و بهتر است داوطلب حداقل سه تاریخ را برای آزمون انتخاب کند، به این دلیل که اگر ظرفیت مرکز برگزاری آزمون تکمیل شده باشد و اولین تاریخی که داوطلب برای رزور آزمون OET انتخاب می کند، دیگر موجود نباشد.

با دریافت راهنمایی و مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می‌توانید یک مهاجرت شغلی موفق را تجربه کنید و در کشور مورد علاقه‌ خود اقامت بگیرید و کار کنید.

هزینه آزمون OET چقدر است؟

علاوه بر اینکه داوطلبان می توانند در هر چهار بخش آزمون OET شرکت کنند، امکان شرکت در هر یک از بخش های آزمون OET به صورت جداگانه نیز وجود دارد و چنانچه داوطلب بخواهد فقط در یکی از بخش های آزمون OET شرکت کند، در هنگام ثبت نام فقط هزینه یک بخش را پرداخت می کند.

هزینه آزمون OET به ترتیب زیر می باشد:

  • هزینه یک بخش آزمون50 دلار استرالیا
  • هزینه دو بخش آزمون 399 دلار استرالیا
  • هزینه سه بخش آزمون 477.50 دلار استرالیا
  • هزینه هر چهار بخش آزمون587 دلار استرالیا

برای پرداخت هزینه آزمون OET باید از کارت های اعتباری بین المللی مانند ویزا کارت یا مستر کارت استفاده کنید و یا می توانید با خرید ووچر آزمون OET هزینه آزمون را پرداخت کنید، همچنین برای پرداخت هزینه آزمون OET می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا نیز استفاده کنید.

ووچر آزمون OET

همان طور که گفته شد، آزمون OET یک آزمون زبان انگلیسی بین المللی است و مانند سایر آزمون های بین المللی هزینه های مختلف آزمون که شامل هزینه ثبت نام و رزرو آزمون OET، هزینه اعتراض به نمره آزمون، ارسال ریپورت OET، تغییر مرکز و تاریخ آزمون می باشد، با استفاده از کارت های اعتباری بین المللی مانند مستر کارت یا ویزا کارت یا حساب بین المللی Paypal انجام می شود، یعنی داوطلبان ایرانی نمی توانند با ریال و یا کارت های اعتباری خود هزینه آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET را پرداخت کنند، اما یک روش آسان تر نیز برای پرداخت هزینه آزمون OET برای داوطلبان ایرانی وجود دارد و آن هم خرید ووچر آزمون OET است.

ووچر آزمون OET یک کد 16 رقمی منحصر به فرد است و تنها یک بار قابل استفاده می باشد و با استفاده از آن می توانید بدون داشتن حساب های بین المللی پرداخت های آنلاین انجام دهید.

بسیاری از مراکز آموزشی زبان در همان ابتدای ثبت نام دوره OET خدمات ووچر آزمون OET را نیز ارائه می دهند و در صورتی که متقاضی بخواهد ووچر OET را تهیه کند، می تواند تنها با پرداخت هزینه آن به موسسه زبان، کد ۱۶ رقمی ووچر OET را دریافت کند.

برگزاری آزمون OET در ایران

آزمون OET هر ماه 2 مرتبه و در بیش از 40 کشور دنیا برگزار می شود، اما این آزمون برخلاف آزمون تافل و آیلتس در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید به کشورهای برگزار کننده مانند ترکیه، امارات و غیره سفر کنند.

نزدیک ترین کشور های برگزارکننده آزمون OET برای ایرانیان

نزدیک ترین محل برگزاری آزمون OET برای داوطلبان ایرانی عبارتند از:

  • قطر: مرکز Moon Beam Center در دوحه
  • ترکیه: British Side، خدمات آموزش راهنمایی کیفیت بین المللی، Study in UK Education Council (تحصیل در شورای آموزش انگلستان) در استانبول
  • مالزی: شرکت زبان انگلیسی ELC (ELC English Language Company) و مرکز تست پرومتریک در کوالالامپور، GPEX Penang در پنانگ
  • عمان: هیئت تخصصی پزشکی عمان و موسسه Polyglot در مسقط
  • عربستان: آکادمی بین المللی الفیصل (ویژه بانوان) و آکادمی بین المللی الفیصل (جنسیت مختلط) و دانشگاه الفیصل در ریاض- دانشگاه دارالحکمه – پردیس شمالی و دانشگاه دارالحکمه – پردیس جنوبی در جده، HAEL (ویژه آقایان)، HAEL (ویژه بانوان) در حائل، مردان و زنان جده در جده

5 نکته مهم در آزمون OET

5 نکته مهم در آزمون OET که برای دریافت نتیجه ی بهتری به شما کمک می کند شامل:

  1. شرکت در آزمون آزمایشی OET
  2. شرکت در دوره های آمادگی OET
  3. مطالعه منابع مختلف آزمون OET
  4. مدیریت زمان
  5. تمرین روزانه و مداوم انگلیسی

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون تولک، آزمون ناتی (NAATI)، آزمون تافل، آیلتس، آزمون دولینگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون GRE تضمینی و… می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

شرکت در آزمون آزمایشی OET

برای اینکه بتوانید با موفقیت به سوالات بخش های مختلف OET پاسخ بدهید باید با فرمت و ساختار و سوالات آزمون آشنا شوید، یکی از بهترین راهکارها برای شناخت بیشتر آزمون OET و افزایش آمادگی برای شرکت در آزمون، شرکت در آزمون آزمایشی OET یا آزمون ماک OET است.

آزمون ماک OET نمونه ی شبیه سازی شده آزمون اصلی OET است، بنابراین سوالات و فرمت آزمون ماک مطابق با آزمون اصلی طراحی شده است. آزمون ماک OET به شکل آزمایشی و برای ارزیابی مهارت ها و معلومات زبان انگلیسی و همچنین ارزیابی میزان آمادگی داوطلبان پیش از شرکت در آزمون اصلی OET برگزار می شود.

آزمون آزمایشی در شرایط واقعی برگزار می شود و داوطلب با محیط آزمون بیشتر آشنا می شود، در واقع آزمون ماک OET به داوطلب کمک می کند تا بتواند خود را در شرایط واقعی آزمون قرار دهد، به همین دلیل در هنگام شرکت در آزمون اصلی در جلسه ی آزمون استرس کمتری خواهد داشت و می تواند با تمرکز بیشتری به سوالات پاسخ دهد.

در حقیقت آزمون ماک OET بهترین راه برای تعیین پیشرفت کلی زبان آموزان با توجه به استاندارد جهانی و در قیاس با زبان انگلیسی واقعی محسوب می شود.

شرکت در دوره های آمادگی OET

کلاس های آمادگی OET که توسط موسسات زبان معتبر به صورت حضوری و یا آنلاین برگزار می شوند، بهترین راهکار برای کسب نمره بالا در آزمون OET است، چرا که در این کلاس ها با تجربه ترین اساتید زبان انگلیسی به شما آموزش می دهند و علاوه بر آموزش مهارت های OET با بهترین منابع و آزمون های آزمایشی و موثرترین تکنیک ها و روش های مطالعه و تقویت مهارت های زبان انگلیسی نیز آشنا می شوید و با تقویت هر چهار مهارت خود می توانید، نمره بالایی در بخش های مختلف آزمون OET بگیرید.

مطالعه منابع مختلف آزمون OET

قطعا برای موفقیت در آزمون OET باید بهترین و مناسب ترین منابع آزمون OET را مطالعه کنید. منابع آزمون OET به صورت کتاب ها و منابع آنلاین در اختیار زبان آموزان قرار می گیرد تا بتوانند با استفاده از آنها مهارت های OET را که شامل ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ است را تقویت کنند و با نمونه سوالات آزمون آشنا شوند؛ اما باید بدانید مطالعه کتاب های OET به تنهایی کافی نمی باشد و باید از منابع مختلف برای تقویت مهارت های OET استفاده کنید مثلا متون مختلف انگلیسی را بخوانید، به موسیقی و اخبار انگلیسی گوش دهید، فیلم های انگلیسی ببینید و…

استفاده از منابع مختلف OET به شما کمک می کند تا با لغات انگلیسی و نکات گرامری و نگارشی و لهجه های مختلف انگلیسی بیشتر آشنا شوید و بتوانید نمره ی بهتری در آزمون کسب کنید، چرا که گسترش دامنه لغات انگلیسی و استفاده صحیح از نکات گرامری و نگارشی و همچنین شناخت لهجه های مختلف در بخش های آزمون یک ضرورت است و بدون تقویت این مهارت ها در آزمون OET موفق نخواهید شد.

مدیریت زمان

همان طور که می دانید برای پاسخ دادن به سوالات هر بخش آزمون OET زمان مشخصی در نظر گرفته شده است و شما برای پاسخ دادن به سوالات هر بخش با محدودیت زمان مواجه هستید، بنابراین باید بتوانید به سوالات در وقت تعیین شده پاسخ بدهید، در غیر این صورت وقت شما تمام می شود و نمی توانید به تمام سوالات پاسخ دهید و نمره خود را از دست خواهید داد، از این رو داشتن سرعت عمل بالا در جواب دادن به سوالات و توجه به محدودیت زمان به اندازه تقویت مهارت های آزمون برای کسب موفقیت بسیار اهمیت دارد؛ به این منظور شما می توانید هنگام تمرین کردن از یک ساعت یا تایمر استفاده کنید و زمان خود را در پاسخ دادن به سوالات ارزیابی کنید و به مرور با تمرینات بیشتر و بالا بردن سرعت عمل خود در هنگام آزمون به خوبی زمان خود را مدیریت کنید و بدون اینکه وقت کم بیاورید به تمام سوالات با تمرکز و بدون استرس پاسخ بدهید.

تمرین روزانه و مداوم انگلیسی

تمرین روزانه و مداوم انگلیسی یکی دیگر از نکات موفقیت در آزمون OET است، شما باید برای انجام تمرینات انگلیسی یک برنامه روزنامه و منظم داشته باشید و هر روز طبق برنامه به حل تمرینات در بخش های مختلف OET بپردازید. شما باید هر روز متون انگیسی را بخوانید و به فایل های صوتی و اخبار انگلیسی و…گوش دهید تا با تمرین روزانه در کنار سایر تکنیک های موثر برای تقویت مهارت های آزمون، بتوانید نمره بالایی در آزمون OET کسب کنید و به نتیجه ی دلخواه خود برسید.

منابع آزمون OET

برای اینکه بتوانید موفق به کسب حداقل نمره ی قابل قبول (350) شوید، باید از منابع معتبر آزمون که به صورت کتاب ها و منابع آنلاین ارائه می شوند استفاده کنید.

برخی منابع آزمون OET عبارتند از:

  • کتاب Official Practice Book 1این کتاب شامل سه تست عملی OET به همراه پاسخنامه است، مروری بر OET و نحوه نمره دهی آزمون، راهنمای اطلاعات داوطلب، معیارهای مهم ارزیابی و اطلاعات مفید زبان.
  • کتاب Nurses’ Guide to the Updated OET 2.0 ( Speaking & Writing)این کتاب شامل کارآمدترین استراتژی ها، تمرین های گسترده و توضیح دقیق نحوه ی امتیازدهی مهارت های آزمون در بخش گفتاری و نوشتاری است.
  • کتاب OET Preparation (Cambridge) این کتاب شامل تمرینات مهم در هر چهار مهارت زبان انگلیسی است.
  • کتاب Kaplan Official Guide to OETاین کتاب یکی دیگر از منابع ارزشمند آزمون است، راهنمای رسمی OET اولین و تنها کتاب راهنمای تأیید شده توسط (CBLA) است. این کتاب شامل نکات و استراتژی های اصلی آزمون است.
  • کتاب Kaplan Official Guide to OET 2.0این کتاب شامل تست گوش دادن به آهنگ، سوالات تالیفی واقع بینانه و فعالیت های تقویت مهارت برای هر یک از مهارت های زبان و نکات خود آموزی است.
  • کتاب OET Updated Prep Plus For Nurses: The 3-in-1 Guide For Writing, Speaking & Listeningمطالب این کتاب شامل سوالات مفید در سه مهارت نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن است.
شرکت مهاجرتی هومان ویزا - مرکز برگزاری آزمون های زبان هوم ادیشن و آنلاین
  • کتاب MAGGIE RYAN Collection تمرینات این کتاب برای تقویت مهارت های خواندن، گوش دادن و نوشتن است.
  • کتاب How to Pass the OET: For Nurses این کتاب دارای چهار آزمون تالیفی کامل است و اطلاعاتی در مورد ساختار آزمون، تمرینات مربوط به مهارت های زبان، نحوه آماده سازی و قبولی در آزمون را ارائه می دهد.
  • کتاب OET Writing Strategy Guide: Everything You Need to Know About the Revised Assessment Criteriaاین کتاب یکی دیگر از منابع معتبر آزمون است و در مورد تقویت مهارت نوشتن است و به بررسی معیارهای ارزیابی و مراحل نوشتن نامه می پردازد.

اگر یکی از شاغلان حوزه ی سلامت هستید و تصمیم دارید به کانادا مهاجرت کنید، اما چیزی در مورد اعتبار آزمون OET در کانادا نمی دونید، برای کسب اطلاعات کامل با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیرید.

مزایای شرکت آزمون OET

آزمون ‌های زبان انگلیسی مانند آیلتس و تافل با آزمون OET از نظر ساختار شباهت‌ هایی دارند، از جمله اینکه همه آزمون ‌ها شامل چهار بخش اصلی (درک مطلب، شنیداری، گفتاری، نوشتاری) هستند و مهارت زبان داوطلبان را در این چهار بخش ارزیابی می‌ کنند، اما آزمون OET در مقایسه با سایر آزمون ‌ها مزایایی دارد که به برخی از آنها اشاره می‌ کنیم.

  • در مورد مزایای شرکت در آزمون OET نسبت به سایر آزمون های زبان انگلیسی مانند آزمون تافل و آیلتس باید گفت برخلاف سایر آزمون ها، سوالات آزمون OET فقط مختص کادر درمان است و داوطلبان با سوالاتی در خصوص تخصص و زمینه کاری خود روبرو می ‌شوند، از این رو پاسخ دادن به سوالات برای آنها آسان ‌تر خواهد بود و می توانند نمره بهتری کسب کنند. در واقع تخصصی بودن سوالات OET مهمترین تفاوت های آزمون OET با آزمون آیلتس، تافل و سایر آزمون های زبان انگلیسی است.
  • این آزمون در بسیاری از کشورهایی که در زمینه علوم پزشکی موفق هستند، قابل قبول می باشد.
  • آزمون OET مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا و نیوزیلند برای گرفتن هر گونه ویزا می باشد.
  • آماده شدن برای این آزمون نسبت به دیگر آزمون ها به مراتب برای فارغ التحصیلان رشته های پزشکی آسان تر می باشد.
  • آزمون او ای تی به طور گسترده ای در جهان به عنوان مدرک مهارت انگلیسی برای رجیستر شدن، تحصیل و کار در بخش خدمات پزشکی – درمانی و همچنین برای اخذ ویزا در برخی از کشورها شناخته شده است.
  • برخلاف برخی آزمون ها مانند آزمون DHA در تعداد دفعات شرکت در آزمون OET هیچ محدودتی وجود ندارد و داوطلبان می ‌توانند بارها در آزمون OET شرکت کنند و تعداد دفعات مجاز برای شرکت در آزمون یکی از تفاوت آزمون OET و DHA است.

کدام کشورها مدرک آزمون OET را به رسمیت می شناسند؟

کشورهایی که نتیجه آزمون OET را به عنوان مدرک مهارت زبان انگلیسی به رسمیت می‌ شناسند و این آزمون مورد تایید شوراهای مراقبت‌ های بهداشتی، دولت‌ ها و دانشگاه‌ ها می‌ باشد، عبارتند از:

انگلستان، ایرلند، استرالیا، نیوزیلند، دبی، سنگاپور، نامیبیا، اوکراین، اسپانیا، امارات متحده عربی، ایالات متحده آمریکا، کانادا، مالدیو ،مالت، فیلیپین، قطر

البته در مورد مهاجرت به انگلستان با آزمون OET باید بدانید در حال حاضر از بین 12 تخصص آزمون OET که به آن اشاره کردیم، فقط پزشکان، پرستاران و ماماها می توانند از نتایج OET برای مهاجرت شغلی به انگلستان استفاده کنند.

برای اطلاع از مراکز استرالیا که آزمون OET را به رسمیت می شناسند کلیک کنید.

ووچـر آزمون OET مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر ، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند. 

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا 

·       اخذ ویزا 

·       ویزای ایتالیا 

·       ویزای شینگن 

·       ویزای شینگن ایتالیا 

·        شرکت مهاجرتی و خدمات مهاجرتی 

آزمون های زبان مهاجرت 

·       آزمون تافل 

·       آزمون ناتی 

·       آزمون oet 

·       آزمون آیلتس 

·       آزمون GRE 

·       آزمون دولینگو 

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

  آزمون های زبان